Gedreven advocaat met hart voor jouw zaak

Je bent op zoek naar een deskundige, gedreven advocaat met hart voor jouw zaak? Ik kan je helpen. Tijdens één van de moeilijkste perioden van je leven ben ik er voor je met juridische bijstand, een luisterend oor en – als dat nodig is – een duwtje in de rug.

Ik ben gespecialiseerd in personen- en familierecht en jeugdrecht. Op deze site lees je wat ik voor jou kan doen, wie ik ben en hoe ik werk. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Dan weet je meteen of het klikt, want ook dat is belangrijk.

Ouderlijk gezag,
wie is verantwoordelijk?

Jullie gaan scheiden of verbreken je relatie en dat heeft gevolgen voor jou, maar zeker ook voor je kinderen.

 

Gezamenlijk ouderlijk gezag

Volgens de wet houden ouders na een scheiding gezamenlijk gezag over de kinderen. Je bent samen verantwoordelijk voor de verzorging en opvoeding van je kind(eren) en alle beslissingen die daarbij komen kijken. Dat leg je vast in een ouderschapsplan, al dan niet met hulp van een advocaat.

 

Ouderlijk gezag aan de rechter voorleggen

Als je het niet met elkaar eens bent over de uitvoering van het ouderlijk gezag kan je dit aan de rechter voorleggen. Maar ook als je de bestaande situatie wilt veranderen, omdat je denkt dat die niet in het belang van jullie kinderen is, zoals bij het vragen om gezamenlijk gezag, eenhoofdig gezag, of als je als biologische vader zonder toestemming van de moeder erkenning wilt aanvragen. Een advocaat helpt je hierbij.

Woonde je samen? Het is dan belangrijk om uit te zoeken of je allebei gezag hebt. Als je dit niet regelt, kan dat grote gevolgen hebben.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Contact

Waarmee mag ik jou helpen?
Stel je vraag via het onderstaande contactformulier

    Mensen zijn vaak in paniek, ik bied de oplossing