Gedreven advocaat met hart voor jouw zaak

Je bent op zoek naar een deskundige, gedreven advocaat met hart voor jouw zaak? Ik kan je helpen. Tijdens één van de moeilijkste perioden van je leven ben ik er voor je met juridische bijstand, een luisterend oor en – als dat nodig is – een duwtje in de rug.

Ik ben gespecialiseerd in personen- en familierecht en jeugdrecht. Op deze site lees je wat ik voor jou kan doen, wie ik ben en hoe ik werk. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Dan weet je meteen of het klikt, want ook dat is belangrijk.

ADVOCAAT DEN BOSCH

Op zoek naar een advocaat in Den Bosch?

 

Bent u op zoek naar een advocaat Den Bosch die is gespecialiseerd in het personen- en familierecht? Maak dan kennis met Van Veenendaal Advocatuur. Ik ben Casey van Veenendaal, een advocate met een hart voor mijn zaken én cliënten. Naast dat ik u op juridische bijstand bied, heb ik een persoonlijke en betrokken werkwijze. Dit houdt in dat u mij direct kunt bellen, dat ik actief met u meedenk én nazorg bied. Ook kan ik u (indien gewenst) doorverwijzen naar andere specialisten zoals een mediator, relatietherapeut, hypotheekadviseur of makelaar. Ons advocatenkantoor Den Bosch helpt u graag!

 

Familierechtadvocaat Den Bosch

Als familierechtadvocaat Den Bosch ben ik onder andere gespecialiseerd in echtscheidingen, alimentatie, omgangsregelingen, het ouderschapsplan, financiële afwikkeling van de huwelijksgemeenschap en het ouderlijk gezag. Door mijn ruime ervaring en kennis, denk ik aan onderwerpen waar u wellicht nog niet over heeft nagedacht of waar u en uw ex-partner het nog niet over eens zijn geworden. Naast dat ik zorg dat alle details worden besproken, zorg ik ervoor dat alles juridisch vastgelegd wordt. Dit creëert rust en duidelijkheid.

 

Kom langs op het advocatenkantoor Den Bosch

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met mij op. In een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek vertel ik u graag wat ik en mijn team voor u kunnen betekenen. Ik ben bereikbaar via de telefoon, e-mail of het online contactformulier op de website. Tot slot vindt u op de website mijn adresgegevens en praktische informatie over wie ik ben en welke diensten ik aanbied.

Wilt u weten wat ik voor u kan doen? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Contact

Waarmee mag ik jou helpen?
Stel je vraag via het onderstaande contactformulier

    Mensen zijn vaak in paniek, ik bied de oplossing