Op zoek naar een advocaat Den Bosch?

Ben je op zoek naar een advocaat Den Bosch die is gespecialiseerd in personen- en familierecht? Maak dan kennis met Van Veenendaal Advocatuur. Ik ben Casey van Veenendaal, een advocate met  hart voor mijn zaken én voor mijn cliënten. Naast dat ik jou op alle gebieden juridische bijstand bied, heb ik een persoonlijke, betrokken en no-nonsense werkwijze. Dit houdt in dat je me rechtstreeks kunt bellen, ik eerlijk tegen je ben over wat je wel en niet kan verwachten, dat ik actief met je meedenk én nazorg bied. Ook kan ik je (indien gewenst) verwijzen naar andere professionals zoals een mediator, relatietherapeut of hypotheekadviseur.

Familierechtadvocaat Den Bosch: gespecialiseerd in echtscheidingen

Als familierechtadvocaat Den Bosch ben ik gespecialiseerd in het regelen van echtscheidingen. Door mijn ruime ervaring en kennis, denk ik aan onderwerpen waar jij wellicht nog niet over nagedacht hebt maar die wel erg belangrijk zijn. Naast dat ik zorg dat alle details besproken worden, zorg ik ervoor dat alles juridisch goed geregeld wordt. Dit creëert rust, duidelijkheid en zorgt ervoor dat jij verder kunt met je leven na de scheiding.

Kom langs op het advocatenkantoor Den Bosch

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op. Je bent van harte welkom op mijn Advocatenkantoor Den Bosch.  In een eerste vrijblijvend gesprek vertel ik je graag meer over wat ik voor je kan betekenen. We kunnen jouw zaak bespreken en ik kan je meer vertellen over mijn diensten. Ik ben telefonisch bereikbaar, via de mail of het online contactformulier op de website. Voor meer informatie kun je altijd even een kijkje nemen op mijn website: www.vv-advocatuur.nl

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Echtscheiding? Dan gaat het wél om iemands leven!