Uit elkaar, wat nu?
Hulp van een advocaat

Ook als je niet getrouwd bent, is een relatie verbreken een ingrijpende gebeurtenis. En dan moet je ook nog eens veel regelen op het gebied van bezittingen, financiën en eventuele kinderen.

Wat er gebeurt nadat je relatie is verbroken, hangt er onder andere van af of jullie wel of niet een samenlevingscontract hebben. Omdat de wet niets geregeld heeft voor samenwoners, gebeurt verdeling steeds vaker in de rechtbank. Een advocaat kan je belangen dan goed voor je behartigen; vooral als je samen een koopwoning en/of kinderen hebt.

Toekomst na relatiebreuk

Als je uit elkaar gaat, wil je ook weten hoe je toekomst eruit komt te zien. Daarom werk ik samen met verschillende professionals, zoals een hypotheekadviseur en een accountant, zodat we die toekomst al tijdens de procedure samen voor jou in kaart kunnen brengen. Enkele maanden nadat alles afgewikkeld is, neem ik weer contact met je op. Om te vragen hoe het met je is en of je misschien toch nog een keer mijn juridische hulp, of die van een andere professional, kunt gebruiken.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Mensen zijn vaak in paniek, ik bied de oplossing