Over Van Veenendaal

Over mij

Ik ben Casey van Veenendaal, als advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht en jeugdrecht. Uiteraard heb ik een rechtenstudie en de beroepsopleiding advocatuur gevolgd; dat is vanzelfsprekend toch? Veel belangrijker voor jou is om te weten hoe ik te werk ga en wat ik voor jou kan betekenen.

Mijn cliënten zullen je vertellen dat ik me vastbijt in je zaak, strijd voor je juridische belangen en altijd oog heb voor het belang van je kinderen. Ik heb oor naar je emoties en sta je bij met raad en daad, maar ben ook eerlijk tegen je over wat wel en niet kan en waar je wel of niet op mag rekenen.

Waarschijnlijk wil je meer weten over mijn tarieven. Omdat het tarief per zaak verschillend kan zijn, kan ik dat hier niet aangeven. Neem gerust contact met me op; in het eerste telefoongesprek of vrijblijvend gesprek geef ik altijd aan wat de kosten zijn.

Ingeval van langdurige of permanente afwezigheid van mr C.C. van Veenendaal, zal mr C.J.M. van Gruijthuijsen van het kantoor Maatje Advocaten te Zaltbommel dan wel één van de overige advocaten van dit kantoor zorg dragen voor de waarneming.

Van Veenendaal Advocatuur heeft geen stichting derdengelden ter beschikking.

 

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heb ik (mr C.C. van Veenendaal) het navolgende rechtsgebied geregisteerd:

  • Personen- en familierecht

Deze registratie verplicht mij om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Casey van Veenendaal

Ik wil voor een cliënt regelen wat geregeld moet worden, zo snel mogelijk en foutloos