Gedreven advocaat met hart voor jouw zaak

Je bent op zoek naar een deskundige, gedreven advocaat met hart voor jouw zaak? Ik kan je helpen. Tijdens één van de moeilijkste perioden van je leven ben ik er voor je met juridische bijstand, een luisterend oor en – als dat nodig is – een duwtje in de rug.

Ik ben gespecialiseerd in personen- en familierecht en jeugdrecht. Op deze site lees je wat ik voor jou kan doen, wie ik ben en hoe ik werk. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Dan weet je meteen of het klikt, want ook dat is belangrijk.

ADVOCAAT HELVOIRT

Waarom een familierechtadvocaat Helvoirt inschakelen?

Wordt er geen overeenstemming bereikt tussen partijen, dan is scheiding van tafel en bed een optie. Elke partij brengt zijn gezichtspunten naar voren en het is aan de rechter om volgens de wet een besluit te nemen. Het implementeren van een gerechtelijke scheiding kan vaak resulteren in ongebreidelde over-en-weer verwijten waarbij beide partijen elkaar de schuld zullen geven van de redenen voor het mislukken van de relatie. Een echtscheiding bij overeenkomst of een echtscheiding met wederzijds goedvinden kan echter aanzienlijk korter duren dan de gerechtelijke echtscheiding.

 

Advocaat Helvoirt voor bescherming minderjarige kinderen

In beide gevallen kan het inschakelen van een familierechtadvocaat Helvoirt nuttig zijn om de belangen van een partij optimaal te behartigen, maar ook die van eventuele minderjarige kinderen. In de praktijk blijkt echter dat het niet altijd mogelijk is om een echtscheiding te bewerkstelligen waar partijen zo snel mogelijk overeenstemming bereiken. Een advocaat Helvoirt kan ook in de procesfase een geweldige hulp betekenen. Bij het inschakelen van een advocatenkantoor Helvoirt bent u ervan verzekerd dat u een juridische specialist heeft die luistert naar u en uw wensen. Een van de prioriteiten daarbij is de bescherming van minderjarige kinderen, alsook het zoeken naar een verzoening vanuit economisch oogpunt.

 

Advocatenkantoor Helvoirt biedt graag ondersteuning

Een echtscheidingsadvocaat van advocatenkantoor Helvoirt vraagt de cliënt altijd om na te gaan welke afspraken of stappen er zijn gezet in de scheiding. Dit stelt de advocaat in staat om beter na te gaan welke verbeteringen kunnen worden bewerkstelligd. Er zijn veel verschillende soorten scheidingen en echtscheidingen, van stellen met kinderen die niet meer kunnen samenwonen, tot de meest complexe gevallen van verraad en huiselijk geweld. Het einde of het mislukken van de huwelijksrelatie brengt kritieke punten met zich mee, zoals voogdij en eigendomskwesties. Advocatenkantoor Helvoirt bied graag gezamenlijke en gerechtelijke echtscheidingsondersteuning, mocht een gezamenlijke schikking mislukken.

Kom langs op het advocatenkantoor Helvoirt

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met mij op. In een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek vertel ik u graag wat ik en mijn team voor u kunnen betekenen. Ik ben bereikbaar via de telefoon, e-mail of het online contactformulier op de website. Tot slot vindt u op de website mijn adresgegevens en praktische informatie over wie ik ben en welke diensten ik aanbied.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Contact

Waarmee mag ik jou helpen?
Stel je vraag via het onderstaande contactformulier

    Mensen zijn vaak in paniek, ik bied de oplossing