Gedreven advocaat met hart voor jouw zaak

Je bent op zoek naar een deskundige, gedreven advocaat met hart voor jouw zaak? Ik kan je helpen. Tijdens één van de moeilijkste perioden van je leven ben ik er voor je met juridische bijstand, een luisterend oor en – als dat nodig is – een duwtje in de rug.

Ik ben gespecialiseerd in personen- en familierecht en jeugdrecht. Op deze site lees je wat ik voor jou kan doen, wie ik ben en hoe ik werk. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Dan weet je meteen of het klikt, want ook dat is belangrijk.

ADVOCAAT ROSMALEN

Persoonlijke, betrokken en toegankelijke advocaat Rosmalen

Een advocaat Rosmalen ondersteunt u in misschien wel één van de moeilijkste periodes van uw leven. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een advocaat waar u een goede klik mee heeft en die u het vertrouwen geeft dat alles goed geregeld wordt. Ik ben Casey van Veenendaal en werk als advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht. Ik hanteer een persoonlijke, betrokken en no-nonsense werkwijze. Ik vind het namelijk belangrijk om eerlijk te kunnen zijn en alles te kunnen bespreken zodat ik u optimaal kan bijstaan in deze lastige tijd. Ik bijt mij vast in uw dossier en zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

 

Wanneer een familierechtadvocaat Rosmalen inschakelen?

Een familierechtadvocaat Rosmalen wordt meestal ingeschakeld bij een scheiding of het verbreken van een relatie. Met name als u en uw aanstaande ex-partner een huis bezitten of kinderen hebben, is het belangrijk om alles goed op papier te zetten. Ik bied juridische bijstand, zorg ervoor dat er geen detail onbesproken blijft en ik den ook altijd in uw belang en het belang van de (eventuele) kinderen. Zaken waarbij ik kan helpen zijn onder andere het verdelen van de inboedel, het opstellen van een ouderschapsplan en het berekenen van de alimentatie. Eventueel kan ik u doorverwijzen naar een mediator, relatietherapeut of andere specialist als dit nodig en/of gewenst is.

 

Afspraak maken op het advocatenkantoor Rosmalen

Gaat u scheiden, heeft u vragen over alimentatie of moet er een ouderschapsplan opgesteld worden? Sommige zaken moeten goed en duidelijk doorgesproken worden. Het is fijn als dat onder vier ogen kan. U bent daarom altijd welkom om contact met mij op te nemen om een afspraak te maken op ons advocatenkantoor Rosmalen, zodat we in alle rust je zaak door kunnen nemen. Tijdens een eerste vrijblijvend en kosteloos gesprek vertel ik u meer over wat ik voor u kan betekenen. Ook kan ik meer informatie geven over welke stappen ondernomen moeten worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Mocht u meer informatie willen, een vraag hebben of een afspraak willen maken, bel, mail of contacteer mij via het online contactformulier. Ik sta u graag te woord.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Contact

Waarmee mag ik jou helpen?
Stel je vraag via het onderstaande contactformulier

    Mensen zijn vaak in paniek, ik bied de oplossing