Persoonlijke, betrokken en toegankelijke advocaat Rosmalen

Een advocaat Rosmalen ondersteunt jou in misschien wel één van de moeilijkste periodes van je leven. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een advocaat waar je een goede klik mee hebt en die je het vertrouwen geeft dat alles goed geregeld wordt. Ik ben Casey van Veenendaal en werk als advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht. Ik hanteer een persoonlijke, betrokken en no-nonsense werkwijze. Ik vind het namelijk belangrijk om eerlijk te kunnen zijn en alles te kunnen bespreken zodat ik jou optimaal kan bijstaan in deze lastige tijd. Ik bijt me vast in jouw dossier en zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Wanneer een familierechtadvocaat Rosmalen inschakelen?

Een familierechtadvocaat Rosmalen wordt meestal ingeschakeld bij een scheiding of het verbreken van een relatie. Met name als jullie samen een huis bezitten of kinderen hebben, is het belangrijk om alles goed op papier te zetten. Ik bied juridische bijstand, zorg ervoor dat er geen detail onbesproken blijft en ik denk ook altijd in jouw belang en het belang van de (eventuele) kinderen. Zaken waarbij ik kan helpen zijn onder andere het verdelen van de inboedel, het opstellen van een ouderschapsplan en het berekenen van de alimentatie. Eventueel kan ik je doorverwijzen naar een mediator, relatietherapeut of andere specialist als dit nodig en/of gewenst is.

Afspraak maken op het advocatenkantoor Rosmalen

Ga je scheiden, heb je vragen over alimentatie of moet er een ouderschapsplan opgesteld worden? Sommige zaken moeten goed en duidelijk doorgesproken worden. Het is fijn als dat onder vier ogen kan. Je bent daarom altijd welkom om contact met me op te nemen om een afspraak te maken op ons advocatenkantoor Rosmalen, zodat we in alle rust je zaak door kunnen nemen. Tijdens zo’n eerste vrijblijvend gesprek vertel ik je meer over wat ik voor jou kan betekenen. Ook kan ik meer informatie geven over welke stappen ondernomen moeten worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Mocht je meer informatie willen, een vraag hebben of een afspraak willen maken, bel, mail of contacteer mij via het online contactformulier. Ik sta je graag te woord.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Echtscheiding? Dan gaat het wél om iemands leven!