Van Veenendaal Advocatuur: advocaat Schijndel die zich volledig inzet

Bij Van Veenendaal Advocatuur vind je een advocaat Schijndel die zich volledig inzet voor jouw zaak. Ik ben Casey van Veenendaal en ik werk als familierechtadvocaat Schijndel. Ik heb een betrokken, persoonlijke en no-nonsense werkwijze. Ik ben eerlijk tegen je over wat je allemaal wel en niet kunt verwachten. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Ik begeleid en adviseer je op juridisch vlak. Enkele maanden na het afronden van je zaak neem ik nog even contact met je op om te vragen hoe het met je gaat en of je misschien toch nog een keer mijn juridische hulp, of die van een andere professional, kunt gebruiken. Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op. Je bent altijd welkom op mijn advocatenkantoor Schijndel.

Gespecialiseerd als personen- en familierechtadvocaat Schijndel

Ik ben Casey van Veenendaal en werk als personen- en familierechtadvocaat Schijndel. Dit houdt in dat ik me met name bezig houd met echtscheidingen en alles wat daar bij komt kijken. Een echtscheiding is vaak een emotionele gebeurtenis waarbij je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dan is het fijn als je een advocaat hebt die weet wat belangrijk is en die zorgt dat alles juridisch goed geregeld wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het regelen van een ouderschapsplan, kinder- en partneralimentatie en het verdelen van de inboedel. Door de ondersteuning van een advocaat gespecialiseerd in personen- en familierechtadvocaat Schijndel wordt het overzicht behouden en krijg jij de mogelijkheid om de echtscheiding te verwerken en je voor te bereiden op je leven na de scheiding.

Langskomen op mijn advocatenkantoor Schijndel?

Zit je in een situatie waarbij je een advocaat nodig hebt die is gespecialiseerd in familie- en jeugdrecht en wil je jouw situatie graag in een persoonlijk gesprek bespreken? Zoek dan niet verder. Bij Van Veenendaal Advocatuur ben je aan het juiste adres. Je bent van harte welkom op ons advocatenkantoor Schijndel voor een kosteloos en vrijblijvend eerste gesprek. Tijdens dit gesprek vertel ik je meer over wat je van mij kan verwachten, wat ik voor jou kan betekenen en welke kosten er zijn verbonden aan mijn diensten. Voor vragen of het maken van een afspraak ben ik telefonisch bereikbaar, maar ook via de mail of het contactformulier op mijn website: vv-advocatuur.nl kun je contact met me opnemen.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Echtscheiding? Dan gaat het wél om iemands leven!