Gedreven advocaat met hart voor jouw zaak

Je bent op zoek naar een deskundige, gedreven advocaat met hart voor jouw zaak? Ik kan je helpen. Tijdens één van de moeilijkste perioden van je leven ben ik er voor je met juridische bijstand, een luisterend oor en – als dat nodig is – een duwtje in de rug.

Ik ben gespecialiseerd in personen- en familierecht en jeugdrecht. Op deze site lees je wat ik voor jou kan doen, wie ik ben en hoe ik werk. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Dan weet je meteen of het klikt, want ook dat is belangrijk.

ADVOCAAT SCHIJNDEL

Van Veenendaal Advocatuur: advocaat Schijndel die zich volledig inzet

Bij Van Veenendaal Advocatuur vindt u een advocaat Schijndel die zich volledig inzet voor uw zaak. Ik ben Casey van Veenendaal en ik werk als familierechtadvocaat Schijndel. Ik heb een betrokken, persoonlijke en no-nonsense werkwijze. Ik ben eerlijk tegen u over wat u allemaal wel en niet kunt verwachten. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Ik begeleid en adviseer u op juridisch vlak. Enkele maanden na het afronden van uw zaak neem ik nog even contact met u op om te vragen hoe het met u gaat en of u misschien toch nog een keer mijn juridische hulp, of die van een andere professional, kunt gebruiken. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neemt dan contact met mij op. U bent altijd welkom op mijn advocatenkantoor Schijndel.

 

Gespecialiseerd als personen- en familierechtadvocaat Schijndel

Ik ben Casey van Veenendaal en werk als personen- en familierechtadvocaat Schijndel. Dit houdt in dat ik mij met name bezig houd met echtscheidingen en alles wat daar bij komt kijken. Een echtscheiding is vaak een emotionele gebeurtenis waarbij u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dan is het fijn als u een advocaat heeft die weet wat belangrijk is en die zorgt dat alles juridisch goed geregeld wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het regelen van een ouderschapsplan, kinder- en partneralimentatie en het verdelen van de inboedel. Door de ondersteuning van een advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht wordt het overzicht behouden en krijgt u de mogelijkheid om de echtscheiding te verwerken en u voor te bereiden op uw leven na de scheiding.

 

Langskomen op mijn advocatenkantoor Schijndel?

Zit u in een situatie waarbij u een advocaat nodig heeft die is gespecialiseerd in familie- en jeugdrecht en wilt u uw situatie graag in een persoonlijk gesprek bespreken? Zoek dan niet verder. Bij Van Veenendaal Advocatuur bent u aan het juiste adres. U bent van harte welkom op ons advocatenkantoor Schijndel voor een kosteloos en vrijblijvend eerste gesprek. Tijdens dit gesprek vertel ik u meer over wat u van mij kunt verwachten, wat ik voor u kan betekenen en welke kosten er zijn verbonden aan mijn diensten. Voor vragen of het maken van een afspraak ben ik telefonisch bereikbaar, maar ook via de mail of het contactformulier op mijn website.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Contact

Waarmee mag ik jou helpen?
Stel je vraag via het onderstaande contactformulier

    Mensen zijn vaak in paniek, ik bied de oplossing