Advocaat Vught biedt juridische bijstand in een lastige periode

Een advocaat Vught biedt jou (juridische) bijstand in een lastige periode. Ga je scheiden? Wil je een omgangsregeling of ouderschapsplan opstellen of aanpassen? Dan is het verstandig om op tijd een advocaat in de hand te nemen die je hierbij kan ondersteunen. Van Veenendaal Advocatuur, onder leiding van mevrouw mr. C. (Casey) C. van Veenendaal, is gespecialiseerd in personen- en familierecht. Mevrouw van Veenendaal weet als geen ander welke zaken belangrijk zijn om te bespreken en vast te leggen zodat alles goed en duidelijk op papier komt te staan. Tevens werkt ze samen met verschillende professionals, zoals een hypotheekadviseur en mediator waarnaar ze je door kan verwijzen mocht dit nodig zijn.

Betrokken en toegankelijke familierechtadvocaat Vught

Als familierechtadvocaat Vught heb ik, Casey Van Veenendaal, een betrokken, persoonlijke en no-nonsense werkwijze. Je kunt mij rechtstreeks bereiken en je kunt rekenen op een eerlijk en duidelijk juridisch advies én op nazorg. Enkele maanden na het afronden van je zaak neem ik nog even contact met je op om te vragen hoe het met je gaat en of ik nog iets voor je kan betekenen. Mocht ik je dan nog ergens mee kunnen helpen, dan gaan we daar samen voor zitten. Tijdens het gehele proces ondersteun ik jou waar nodig en help ik je om je leven weer op orde te krijgen.

Contacteer het advocatenkantoor Vught

Zit je in een situatie waarbij je een advocaat nodig hebt die is gespecialiseerd in familie- en jeugdrecht? Zoek dan niet verder. Bij Van Veenendaal Advocatuur ben je aan het juiste adres. Je bent van harte welkom op ons advocatenkantoor Vught voor een vrijblijvend gesprek. Het eerste gesprek is tevens kosteloos. Tijdens dit gesprek leg ik je uit wat ik voor je kan betekenen en welke tarieven ik hanteer. Tevens weet je dan meteen of het klikt want ook dat is belangrijk. Voor het maken van een afspraak kan je me telefonisch bereiken, via de mail of via het contactformulier op mijn website www.vv-advocatuur.nl.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Echtscheiding? Dan gaat het wél om iemands leven!