Gedreven advocaat met hart voor jouw zaak

Je bent op zoek naar een deskundige, gedreven advocaat met hart voor jouw zaak? Ik kan je helpen. Tijdens één van de moeilijkste perioden van je leven ben ik er voor je met juridische bijstand, een luisterend oor en – als dat nodig is – een duwtje in de rug.

Ik ben gespecialiseerd in personen- en familierecht en jeugdrecht. Op deze site lees je wat ik voor jou kan doen, wie ik ben en hoe ik werk. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Dan weet je meteen of het klikt, want ook dat is belangrijk.

ADVOCAAT VUGHT

Advocaat Vught biedt juridische bijstand in een lastige periode

Een advocaat Vught biedt u (juridische) bijstand in een lastige periode. Gaat u scheiden? Wilt u een omgangsregeling of ouderschapsplan opstellen of aanpassen? Dan is het verstandig om op tijd een advocaat in de hand te nemen die u hierbij kan ondersteunen. Van Veenendaal Advocatuur, onder leiding van mevrouw mr. C. (Casey) C. van Veenendaal, is gespecialiseerd in personen- en familierecht. Mevrouw Van Veenendaal weet als geen ander welke zaken belangrijk zijn om te bespreken en vast te leggen zodat alles goed en duidelijk op papier komt te staan. Tevens werkt ze samen met verschillende professionals, zoals een hypotheekadviseur en mediator waarnaar ze u door kan verwijzen mocht dit nodig zijn.

 

Betrokken en toegankelijke familierechtadvocaat Vught

Als familierechtadvocaat Vught heb ik, Casey van Veenendaal, een betrokken, persoonlijke en no-nonsense werkwijze. U kunt mij rechtstreeks bereiken en u kunt rekenen op een eerlijk en duidelijk juridisch advies én op nazorg. Enkele maanden na het afronden van uw zaak neem ik nog even contact met u op om te vragen hoe het met u gaat en of ik nog iets voor u kan betekenen. Mocht ik u dan nog ergens mee kunnen helpen, dan gaan we daar samen voor zitten. Tijdens het gehele proces ondersteun ik u waar nodig en help ik u om uw leven weer op orde te krijgen.

 

Contacteer het advocatenkantoor Vught

Zit u in een situatie waarbij u een advocaat nodig heeft die is gespecialiseerd in familie- en jeugdrecht? Zoek dan niet verder. Bij Van Veenendaal Advocatuur bent u aan het juiste adres. U bent van harte welkom op ons advocatenkantoor Vught voor een vrijblijvend gesprek. Het eerste gesprek is tevens kosteloos. Tijdens dit gesprek leg ik u uit wat ik voor u kan betekenen en welke tarieven ik hanteer. Tevens weet u dan meteen of het klikt want ook dat is belangrijk. Voor het maken van een afspraak kunt u mij telefonisch bereiken, via de mail of via het contactformulier op mijn website.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Contact

Waarmee mag ik jou helpen?
Stel je vraag via het onderstaande contactformulier

    Mensen zijn vaak in paniek, ik bied de oplossing