Gedreven advocaat met hart voor jouw zaak

Je bent op zoek naar een deskundige, gedreven advocaat met hart voor jouw zaak? Ik kan je helpen. Tijdens één van de moeilijkste perioden van je leven ben ik er voor je met juridische bijstand, een luisterend oor en – als dat nodig is – een duwtje in de rug.

Ik ben gespecialiseerd in personen- en familierecht en jeugdrecht. Op deze site lees je wat ik voor jou kan doen, wie ik ben en hoe ik werk. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Dan weet je meteen of het klikt, want ook dat is belangrijk.

ALIMENTATIE ADVOCAAT DEN BOSCH

Alimentatie advocaat Den Bosch: begroten, vaststellen en wijzigen alimentatie

Er komt veel kijken bij een echtscheiding of het verbreken van een relatie. Denk bijvoorbeeld aan het regelen en vaststellen van de partner- en/of kinderalimentatie. Wat zijn uw rechten en plichten? En wat is een eerlijk bedrag? Een alimentatie advocaat Den Bosch kijkt met u mee naar deze kwestie. Naast dat een advocaat kan helpen bij het maken van een begroting en het vaststellen van de alimentatie, kan een advocaat optreden als het bedrag gewijzigd moet worden. Het inschakelen van een alimentatie advocaat is zeker aan te raden. Zo weet u zeker dat alles eerlijk verloopt én goed wordt vastgelegd.

 

Casey van Veenendaal: partner- en kinderalimentatie advocaat Den Bosch

Ik ben Casey van Veenendaal en werk als partner- en kinderalimentatie advocaat Den Bosch. Ik ben gespecialiseerd in personen- en familierecht en heb veel ervaring en kennis over het onderwerp alimentatie. Ik weet wat uw rechten en plichten zijn en welke zaken geregeld moeten worden. Daarnaast kan ik (indien gewenst) ook bij andere aspecten van een echtscheiding of het verbreken van een relatie juridische bijstand bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verdelen van de inboedel, het opstellen van een ouderschapsplan en het regelen van een omgangsregeling voor de kinderen.

 

Contacteer mij voor informatie over partner- en kinderalimentatie

Heeft u vragen over de partner- en kinderalimentatie? U bent altijd welkom op mijn kantoor voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. In dit gesprek kunnen we uw situatie bespreken en kan ik wat meer vertellen over wie ik ben, wat ik voor u kan betekenen en welke kosten daarbij komen kijken. Tevens weet u dan meteen of het klikt want ook dat is belangrijk. Voor meer informatie kunt u kijken op mijn website. U kunt telefonisch contact met mij opnemen, via de mail of via het contactformulier op mijn website. Mijn advocatenkantoor, Van Veenendaal Advocatuur, bevindt zich in Den Bosch.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Contact

Waarmee mag ik jou helpen?
Stel je vraag via het onderstaande contactformulier

    Mensen zijn vaak in paniek, ik bied de oplossing