Alimentatie advocaat Den Bosch: begroten, vaststellen en wijzigen alimentatie

Er komt veel kijken bij een echtscheiding of het verbreken van een relatie. Denk bijvoorbeeld aan het regelen en vaststellen van de partner- en/of kinderalimentatie. Wat zijn je rechten en plichten? En wat is een eerlijk bedrag? Een alimentatie advocaat Den Bosch kijkt met je mee naar deze kwestie. Naast dat een advocaat kan helpen bij het maken van een begroting en het vaststellen van de alimentatie, kan een advocaat optreden als het bedrag gewijzigd moet worden. Het inschakelen van een alimentatie advocaat is zeker aan te raden. Zo weet je zeker dat alles eerlijk verloopt én goed wordt vastgelegd.

Casey van Veenendaal: partner- en kinderalimentatie advocaat Den Bosch

Ik ben Casey van Veenendaal en werk als partner- en kinderalimentatie advocaat Den Bosch. Ik ben gespecialiseerd in personen- en familierecht en heb veel ervaring en kennis over het onderwerp alimentatie. Ik weet wat je rechten en plichten zijn en welke zaken geregeld moeten worden. Daarnaast kan ik (indien gewenst) ook bij andere aspecten van een echtscheiding of het verbreken van een relatie juridisch bijstand bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verdelen van de inboedel, het opstellen van een ouderschapsplan en het regelen van een omgangsregeling voor de kinderen.

Contacteer mij voor informatie over partner- en kinderalimentatie

Heb je vragen over de partner- en kinderalimentatie? Je bent altijd welkom op mijn kantoor voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. In dit gesprek kunnen we jouw situatie bespreken en kan ik wat meer vertellen over wie ik ben, wat ik voor jou kan betekenen en welke kosten daarbij komen kijken. Tevens weet je dan meteen of het klikt want ook dat is belangrijk. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op mijn website: www.vv-advocatuur.nl. Je kunt telefonisch contact met me opnemen, via de mail of via het contactformulier op mijn site. Mijn advocatenkantoor, Van Veenendaal Advocatuur, bevindt zich in Den Bosch.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Echtscheiding? Dan gaat het wél om iemands leven!