Gedreven advocaat met hart voor jouw zaak

Je bent op zoek naar een deskundige, gedreven advocaat met hart voor jouw zaak? Ik kan je helpen. Tijdens één van de moeilijkste perioden van je leven ben ik er voor je met juridische bijstand, een luisterend oor en – als dat nodig is – een duwtje in de rug.

Ik ben gespecialiseerd in personen- en familierecht en jeugdrecht. Op deze site lees je wat ik voor jou kan doen, wie ik ben en hoe ik werk. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Dan weet je meteen of het klikt, want ook dat is belangrijk.

ECHTSCHEIDINGSADVOCAAT DEN BOSCH

Echtscheidingsadvocaat Den Bosch: juridische bijstand en helpende hand

Ik ben Casey van Veenendaal en ik werk als echtscheidingsadvocaat Den Bosch. Ik bied juridische bijstand tijdens een lastige en emotionele periode in uw leven. Ik kan u vertellen wat uw rechten en plichten zijn en ik zorg dat de gehele echtscheiding op een eerlijke, efficiënte en professionele manier wordt geregeld. Hierdoor is het voor u mogelijk om u ook te richten op de emotionele verwerking van de echtscheiding. U weet namelijk zeker dat er geen detail onbesproken blijft en alles goed wordt afgehandeld en vastgelegd.

 

Van Veenendaal Advocatuur regelt uw echtscheiding Den Bosch

Ik werk als advocaat en ben gespecialiseerd in personen- en familierecht. Ik heb veel ervaring op het gebied van echtscheidingen Den Bosch. Mijn doel is om een zaak zo snel en efficiënt mogelijk af te ronden. Natuurlijk zonder uw belangen en die van eventuele kinderen uit het oog te verliezen. Hierdoor kan iedereen zijn leven zo snel mogelijk weer oppakken en zich richten op de toekomst. Ik ben betrokken bij u en uw zaak en denk actief mee zodat geen enkel detail onbesproken blijft. Naast dat ik help bij het afwikkelen van de echtscheiding, kan ik bijvoorbeeld ook een zorgregeling met de kinderen opstellen, helpen met de verdeling van de inboedel en ervoor zorgen dat ook de financiële kant van de scheiding goed geregeld wordt.

 

Advies nodig over scheiden Den Bosch?

Heeft u advies nodig over scheiden in Den Bosch? Of wilt u meer weten over mijn werkwijze en tarieven? Neem dan contact met mij op. U bent altijd welkom op mijn kantoor in ’s-Hertogenbosch. Samen kunnen we in een eerste kosteloos en vrijblijvend gesprek kijken naar uw situatie, wat ik daarin voor u kan betekenen en wat het kostenplaatje is. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Op mijn website kunt u meer lezen over mij, mijn team, mijn ervaringen en diensten. Neem de tijd om de informatie en mijn blogs op de site rustig door te lezen. Wilt u een afspraak maken? Ik ben telefonisch bereikbaar, maar ook via de mail of het contactformulier op de website.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Contact

Waarmee mag ik jou helpen?
Stel je vraag via het onderstaande contactformulier

    Mensen zijn vaak in paniek, ik bied de oplossing