Gedreven advocaat met hart voor jouw zaak

Je bent op zoek naar een deskundige, gedreven advocaat met hart voor jouw zaak? Ik kan je helpen. Tijdens één van de moeilijkste perioden van je leven ben ik er voor je met juridische bijstand, een luisterend oor en – als dat nodig is – een duwtje in de rug.

Ik ben gespecialiseerd in personen- en familierecht en jeugdrecht. Op deze site lees je wat ik voor jou kan doen, wie ik ben en hoe ik werk. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Dan weet je meteen of het klikt, want ook dat is belangrijk.

ECHTSCHEIDINGSADVOCAAT ROSMALEN

Ervaren en betrokken echtscheidingsadvocaat Rosmalen

Bent u op zoek naar een ervaren en betrokken echtscheidingsadvocaat in Rosmalen? Zoek niet verder! Ik ben Casey van Veenendaal en ik werk als advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht. Ik zorg ervoor dat uw echtscheiding juridisch goed geregeld wordt en laat geen detail onbesproken. Natuurlijk heb ik hierbij altijd oog voor het belang van de (eventuele) kinderen. Ik help u om deze periode goed af te sluiten, zodat u zich weer kunt richten op de toekomst.

 

Echtscheiding Rosmalen volledig geregeld

Een echtscheiding Rosmalen moet niet alleen bij de rechtbank geregeld worden. Er zijn ook andere aspecten die aan bod komen bij het regelen van een echtscheiding. U kunt hierbij denken aan de verdeling van de inboedel, het vaststellen van partner- en kinderalimentatie of het opstellen van een ouderschapsplan. Allemaal zaken waarbij ik u kan helpen. Ik bijt mij vast in uw zaak en zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

 

Vrijblijvend gesprek over scheiden Rosmalen

Wilt u meer weten over scheiden in Rosmalen, over mij of over mijn diensten? Neem dan een kijkje op mijn website of neem contact met mij op. In een eerste, kosteloos en vrijblijvend gesprek vertel ik graag wat ik voor u kan betekenen en welke kosten hieraan verbonden zijn. Ik vind het belangrijk om open en eerlijk met elkaar te kunnen communiceren. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en wat u wel en niet kan verwachten. Tevens weet u dan meteen of het klikt, want ook dat is belangrijk. Wilt u een afspraak maken? Dit kan zowel telefonisch, per e-mail als via het contactformulier op mijn website.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Contact

Waarmee mag ik jou helpen?
Stel je vraag via het onderstaande contactformulier

    Mensen zijn vaak in paniek, ik bied de oplossing