Ervaren en betrokken echtscheidingsadvocaat Rosmalen

Ben je op zoek naar een ervaren en betrokken echtscheidingsadvocaat in Rosmalen? Zoek niet verder! Ik ben Casey van Veenendaal en ik werk als advocaat gespecialiseerd in personen- en familierecht. Ik zorg ervoor dat jouw echtscheiding juridisch goed geregeld wordt en laat geen detail onbesproken. Natuurlijk heb ik hierbij altijd oog voor het belang van de (eventuele) kinderen. Ik help je om deze periode goed af te sluiten, zodat jij je weer kunt richten op de toekomst.

Echtscheiding Rosmalen volledig geregeld

Een echtscheiding Rosmalen moet niet alleen bij de rechtbank geregeld worden. Er zijn ook andere aspecten die aan bod komen bij het regelen van een echtscheiding. Je kunt hierbij denken aan de verdeling van de inboedel, het vaststellen van partner- en kinderalimentatie of het opstellen van een ouderschapsplan. Allemaal zaken waarbij ik je kan helpen. Ik bijt me vast in jouw zaak en zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Hebben jij en je ex-partner behoefte aan mediation? Dan verwijs ik je graag door naar mijn samenwerkingspartner, mediator Eelke Bokelman. Op mijn website lees je meer over Eelke en over wat zij voor jou kan betekenen.

Vrijblijvend gesprek over scheiden Rosmalen

Wil je meer weten over mij en mijn diensten? Neem dan een kijkje op mijn website of neem contact met me op. In een eerste, kosteloos en vrijblijvend gesprek vertel ik graag wat ik voor je kan betekenen en welke kosten hieraan verbonden zijn. Ik vind het belangrijk om open en eerlijk met elkaar te kunnen communiceren. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en wat je wel en niet kan verwachten. Tevens weet je dan meteen of het klikt, want ook dat is belangrijk. Stel dus gerust al je vragen. Wil je een afspraak maken? Dit kan zowel telefonisch, per e-mail als via het contactformulier op mijn website: www.vv-advocatuur.nl

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Echtscheiding? Dan gaat het wél om iemands leven!