Gedreven advocaat met hart voor jouw zaak

Je bent op zoek naar een deskundige, gedreven advocaat met hart voor jouw zaak? Ik kan je helpen. Tijdens één van de moeilijkste perioden van je leven ben ik er voor je met juridische bijstand, een luisterend oor en – als dat nodig is – een duwtje in de rug.

Ik ben gespecialiseerd in personen- en familierecht en jeugdrecht. Op deze site lees je wat ik voor jou kan doen, wie ik ben en hoe ik werk. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Dan weet je meteen of het klikt, want ook dat is belangrijk.

ECHTSCHEIDINGSADVOCAAT SCHIJNDEL

Casey van Veenendaal: echtscheidingsadvocaat Schijndel

Mijn naam is Casey van Veenendaal en ik ben werkzaam als echtscheidingsadvocaat Schijndel en omgeving. Ik ben gespecialiseerd in personen- en familierecht en heb veel ervaring met echtscheidingen. Ik help in het gehele proces van de scheiding het overzicht te bewaren en zorg dat aan alles gedacht wordt en geen enkel detail onbesproken blijft. Door mijn persoonlijke en directe aanpak kan ik u optimaal ondersteunen tijdens het gehele proces van een scheiding. Ik zorg ervoor dat juridisch alles goed geregeld wordt, zodat u de ruimte krijgt om de emotionele kant van de scheiding te verwerken.

 

Optimale ondersteuning tijdens echtscheiding Schijndel

Bij een echtscheiding Schijndel komt vaak een stuk meer kijken dan u van tevoren denkt. Daarom werk ik samen met verschillende andere professionals. Hierdoor kan ik u gemakkelijk verwijzen naar een andere partij, zoals een mediator, accountant of hypotheekadviseur mocht dat nodig zijn. Daarnaast bied ik u ondersteuning tijdens de scheiding én daarna. Zo zal ik drie maanden na de scheiding opnieuw contact met u opnemen om te horen hoe het met u gaat. Worden afspraken niet nageleefd of heeft u op een ander gebied hulp nodig? Dan sta ik voor u klaar. Nazorg vind ik noodzakelijk en is daarom een belangrijk onderdeel van mijn werkwijze.

 

Wil je meer weten over scheiden Schijndel?

Wilt u meer informatie over scheiden Schijndel? Of heeft u een vraag over mij en mijn diensten? Kijk eens op mijn website. Ook kunt u contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak. Het eerste gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Ik vertel u tijdens dit gesprek meer over wat ik voor u kan betekenen en welke tarieven ik hanteer. Wilt u een afspraak maken? Ik ben telefonisch bereikbaar, via de mail of u kunt het contactformulier op de website invullen.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Contact

Waarmee mag ik jou helpen?
Stel je vraag via het onderstaande contactformulier

    Mensen zijn vaak in paniek, ik bied de oplossing