Casey van Veenendaal: echtscheidingsadvocaat Schijndel

Mijn naam is Casey van Veenendaal en ik ben werkzaam als echtscheidingsadvocaat Schijndel en omgeving. Ik ben gespecialiseerd in personen- en familierecht en heb veel ervaring met echtscheidingen. Ik help in het gehele proces van de scheiding het overzicht te bewaren en zorg dat aan alles gedacht wordt en geen enkel detail onbesproken blijft. Door mijn persoonlijke en directe aanpak kan ik jou optimaal ondersteunen tijdens het gehele proces van een scheiding. En natuurlijk zorg ik ervoor dat juridisch alles goed geregeld wordt, zodat jij ook de ruimte krijgt om de emotionele kant van de scheiding te verwerken.

Optimale ondersteuning tijdens echtscheiding Schijndel

Bij een echtscheiding Schijndel komt vaak een stuk meer kijken dan je van tevoren denkt. Daarom werk ik samen met verschillende andere professionals. Hierdoor kan ik je makkelijk verwijzen naar een andere partij, zoals een mediator, accountant of hypotheekadviseur mocht dat nodig zijn. Daarnaast bied ik jou ondersteuning tijdens de scheiding én daarna. Zo zal ik drie maanden na de scheiding opnieuw contact met je opnemen om te horen hoe het met je gaat. Worden afspraken niet nageleefd of heb je op een ander gebied hulp nodig? Dan sta ik voor je klaar. Nazorg vind ik noodzakelijk en is daarom een belangrijk onderdeel van mijn werkwijze.

Wil je meer weten over scheiden Schijndel?

Wil je meer informatie over scheiden Schijndel? Of heb je een vraag over mij en mijn diensten? Kijk eens op mijn website. Ook kun je contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak. Het eerste gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Ik vertel je tijdens dit gesprek meer over wat ik voor je kan betekenen en welke tarieven ik hanteer. Wil je een afspraak maken? Ik ben telefonisch bereikbaar, via de mail of je kunt het contactformulier op de website invullen.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Echtscheiding? Dan gaat het wél om iemands leven!