Gedreven advocaat met hart voor jouw zaak

Je bent op zoek naar een deskundige, gedreven advocaat met hart voor jouw zaak? Ik kan je helpen. Tijdens één van de moeilijkste perioden van je leven ben ik er voor je met juridische bijstand, een luisterend oor en – als dat nodig is – een duwtje in de rug.

Ik ben gespecialiseerd in personen- en familierecht en jeugdrecht. Op deze site lees je wat ik voor jou kan doen, wie ik ben en hoe ik werk. Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Dan weet je meteen of het klikt, want ook dat is belangrijk.

Persoonlijke, betrokken en toegankelijke echtscheidingsadvocaat Vught

Ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat Vught. Maak dan kennis met Van Veenendaal Advocatuur. Van Veenendaal Advocatuur staat onder leiding van mevrouw mr. C. (Casey) C. van Veenendaal, een zeer professionele, betrokken en toegankelijke advocaat. Mevrouw Van Veenendaal onderscheidt zich door haar no-nonsense aanpak. Mevrouw Van Veenendaal is eerlijk over wat wel en niet kan en waar je wel of niet op kan rekenen, bijt zich vast in jouw zaak en heeft altijd oog voor jouw belang en het belang van je (eventuele) kinderen. Ook zorgt mevrouw Van Veenendaal ervoor dat de echtscheiding op alle gebieden goed geregeld wordt en indien nodig, werkt ze samen met andere professionals zoals een mediator, een relatietherapeut of hypotheekadviseur.

 

Ondersteuning bij alle aspecten van een echtscheiding Vught

Een echtscheiding Vught brengt veel emoties en stress met zich mee. En net nu je daar mee te maken krijgt moet er ook nog erg veel geregeld worden om de echtscheiding rond te krijgen. Ik ben Casey van Veenendaal en werk als advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen. Ik begeleid en adviseer je op juridisch vlak, zodat alles goed geregeld wordt en we geen steken laten vallen. Hierdoor krijg jij ook de rust en ruimte om de emotionele kant van de scheiding te verwerken. Ik denk aan zaken waar jij wellicht nog niet aan gedacht hebt. Ik ondersteun je bij alle aspecten van een scheiding. Doordat alles juridisch goed geregeld wordt kun jij je ook weer richten op je leven na de scheiding.

 

Vrijblijvend gesprek over scheiden Vught

De beslissing nemen om te gaan scheiden gaat niet over één nacht ijs. Het is een emotionele gebeurtenis en het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je dus even niet meer weet wat je moet doen. Wil je graag informatie en advies over scheiden Vught? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek bij Van Veenendaal Advocatuur, waarin we jouw situatie kunnen bespreken en waarin ik meer kan vertellen over mijn diensten, wat ik voor je kan betekenen en welke kosten eraan verbonden zijn.  Wil je een afspraak maken? Ik ben telefonisch te bereiken, via de mail of het contactformulier op de website.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Contact

Waarmee mag ik jou helpen?
Stel je vraag via het onderstaande contactformulier

    Mensen zijn vaak in paniek, ik bied de oplossing